Oppgradering av hage i Larvik

Oppgradering av hage med ferdigplen, kulesten og bark.

Del denne posten:

Opprydding i hage

Vi var heldige og fikk oppdraget med å bistå en god kunde med fornyelse av hagen hans i Larvik. Her fjernet vi trær, busker og røtter. Det ble gravd vekk og fjernet løst fjell og steinblokker, og kjørt inn plenjord og bark.

Slik så det ut før vi startet opp arbeidene.

Dette er en god kunde vi har vært hos flere ganger tidligere både og frest stubber, og levert jord og bark til for å etablere ny flott plen og en fint beplantet bark skråning som bildet over her viser deler av.

Kunden ønsket bistand til å kutte ned og fjerne busker og trær som stod bak denne fine beplantningen. Da fikk han åpnet opp området bakover langs huset, etablert et området med plen og utvidet området med bark.

Transport av maskiner og utstyr

Her ser du vår Avant 520 og Forst ST6 flishugger på maskinhengeren rygget inn og klar for å starte jobben.

Vi lastet opp vår Avant 520 mini hjullaster sammen med flishuggeren Forst ST6 på vår Variant UNI 6 maskinhenger, og reiste ut til kunden.

Ønsker du å leie vår flotte Variant UNI 6 maskinhenger for å flytte maskiner, biler eller andre lange gjenstander ? Den finner du på våre utleie sider her. Innvendig mål på lasteplanet er 6,2m x 2,1m. Alle lemmene er til å legge ned, det er kjøre rampe bak, manuell hydraulisk tipp og vinsj montert foran. Her har du med andre ord mange muligheter.

Her har vi lagt ut plater til å kjøre på for å ikke ødelegge plenen.

Vi startet med å kutte ned busker å trær og flise dem opp med flishuggeren. På den måten reduseres behovet for bortkjøring.

Her har vi rygget vår Forst ST6 flishugger opp for å flise opp alle trær og busker.

Flishuggeren kan du leie av oss om du har kuttet ned trær og busker. Da slipper du kjøre utallige turer til gjenvinningstasjonen med kvist. Du finner den og kan booke leie på våre utleie sider her.

Stubbefresing

Dette er vår Carlton 5014 TRX stubbefres på belter

Da alle busker og trær var fjernet reiste vi ut med vår Carlton 5014 TRX stubbefres og freset dette vekk. Dette ble gjort for å klargjøre til å planere plenjord før ferdigplen skulle legges ut.

Innkjøring av kulestein og plenjord

Her er det lagt ut duk og tippet Myrvang kulestein 60/90 for å legge ut langs husveggen

Vår beltedumper ble brukt for å kjøre inn både Myrvang 60/90 kulestein og plenjord. Kulestein ble lagt ut langs husveggen for hånd. Plenjorden ble lagt ut med vår Volvo EC20 minigraver slik at ferdigpen kunne legges.

Og slik ble det ferdige resultatet

Vi må takke Vidar Bjerke Olsen for oppdraget og fenomenal egen innsats underveis i prosjektet, tusen takk.