Hvordan bruke tipphenger leid av dahlservice.no

Del denne posten:

Her skal du få se hvor enkelt det er å bruke tipphenger

Hvordan reservere tipphengeren ?

Vi har egne utleie sider der du finner alle våre utleie enheter. Gå inn på utleie.dahlservice.no der søker du etter «tipphenger» i søkefeltet. Da kommer hengeren opp, du kan klikke deg inn på denne, velge hvilke dager du trenger hengeren og sende en forespørsel og reservere med engang. Her ser du også prisen du må betale for tidsrommet du har valgt. Et lite tips er å reservere i hele døgn, systemet skiller ikke på hele og halve døgn. Om du trenger utstyret litt lenger enn 1 døgn, men ikke mer enn 2 døgn sier du i fra så blir vi enige om dette.

Hvordan bruke tipphenger du har leid av dahlservice.no ?

Variant tipphenger med netting grinder på. Se hvor enkelt det er å bruke tipphenger.

Når du kommer for å hente hengeren vil vi vise deg hvordan hengeren fungerer og gi deg noe smarte tips og triks som gjør bruken av hengeren så enkel som mulig for deg som kunde.

Hengeren betjenes med en fjernkontroll som sitter på draget på hengeren. På fjernkontrollen er det 2 knapper, en for å få tippen opp og den andre for å slippe tippen ned igjen. Det hele er veldig enkelt.

Alle lemmene på hengeren kan legges ned og/eller tas av om du ønsker det. Det er også høye netting grinder til hengeren som gjør at det er enklere og få på enda mer kvist, flis, bark, pukk eller den slags. Ikke glem at hos oss kan du hente bark, pukk, jord og grus også i helgen og på ettermiddagene.

Ved å enkelt flytte låse pinnene under ramma på hengeren bestemmer du hvilken retning du vil tippe av lasten. Du kan tippe rett bakover og til begge sider.

Har du leid en minigraver på belter eller en beltedumper av oss sammen med hengeren er det kjørebruer under ramma på hengeren som benyttes for å kjøre utstyret opp på hengeren. På denne måten får du hentet alt utstyret med engang og sparer deg for en ekstra tur.

Hvor stor er hengeren og hvor mye tåler den ?

Tipphengeren vist her er 3,7m lang og 1,9m bred, og karmene er 35cm høye. Netting grindene som du kan sette på hengeren er 1m høye.

Hengeren har en totalvekt på 3500kg og nyttelast på 2480kg så her kan du få med deg minigraver sammen med ekstra skuffer uten problemer. Men husk, for å laste så tungt må du ha kraftig nok bil for å trekke henger og utstyr også.

Vi har laget en kort og enkel informasjons film om hvordan du bruker hengeren i praksis, ta en titt på den.

Se hvor enkelt det er å bruke tipphenger leid av dahlservice.no