Volvo EW60

Del denne posten:

Hvis du er på utkikk etter en pålitelig og effektiv hjulgraver til ditt neste prosjekt, bør du vurdere å leie vår Volvo EW60.

Volvo EW60
Maskinen tar ikke stor plass og er perfekt i bybildet med trange gater osv.
  • Volvo EW60 er en kompakt og smidig hjulgraver som kan manøvrere i trange områder og på ulike underlag. Den har en kraftig motor og et avansert hydraulikksystem som gir deg best mulig ytelse og kontroll.
  • EW60 er utstyrt med en romslig og komfortabel førerhytte som gir deg god sikt og ergonomi. Den har også flere sikkerhetsfunksjoner som beskytter deg og maskinen mot skader og uhell.
  • Det er en miljøvennlig hjulgraver som reduserer drivstofforbruket og utslippene. Den har også et lavt støynivå som gjør den egnet for arbeid i urbane områder.
  • Volvo EW60 er en fleksibel hjulgraver som kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge mellom ulike skuffer, redskaper og tilbehør som passer til ditt prosjekt. Du kan også justere hastigheten, svingradiusen og styringen etter dine preferanser.
Volvo EW60 er en pålitelig og effektiv maskin som kan flyttes raskt etter veien.

Ved å leie en Volvo EW60 fra Ove Dahl Service får du ikke bare en kvalitetsmaskin, men også profesjonell service og support. Vi tilbyr konkurransedyktige priser, rask levering og vedlikehold av maskinen. Vi har lang erfaring og kunnskap, og kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for ditt prosjekt.

Gripekasett

Det er integrert klype i rotortilten som sitter på maskinen.

Denne kan brukes til å flytte utstyr, sette kantstein, holde stolper og er veldig anvendelig.

Kontakt oss i dag for å bestille din Volvo EW60 hjulgraver eller for å få mer informasjon om våre tjenester. Vi gleder oss til å høre fra deg!