Har du stubber i hagen du ønsker å bli kvitt ?

Del denne posten:

Har du en eller flere stubber i hagen din som du vil bli kvitt, kan du vurdere å bruke stubbefresing som en løsning. Stubbefresing er en metode som fjerner stubben og de synlige røttene ved å frese dem ned til et visst nivå under bakken. Dette gjør at du kan bruke området til andre formål, som å plante nytt gress, blomster eller trær.

Ingen stubber er for store

Stubbefresing har mange fordeler sammenlignet med andre måter å fjerne stubber på. For det første er det en rask og effektiv prosess som sparer deg for tid og krefter. For det andre er det en miljøvennlig metode som ikke skader jordsmonnet eller den omkringliggende vegetasjonen. For det tredje er det en økonomisk metode som reduserer kostnadene for maskinleie, transport og avfallshåndtering.

Å fjerne stubber for hånd kan bli tidkrevende

Hvis du vil bestille stubbefresing til dine uteområder, kan du kontakte oss i dag for et uforpliktende tilbud. Ove Dahl Service har lang erfaring og kompetanse innen stubbefresing, og vi bruker moderne og kraftige maskiner som kan håndtere alle typer og størrelser av stubber. Vi utfører stubbefresing i Vestfold, Grenland, Oslo og omegn, og vi kan tilpasse oss dine ønsker og behov.

Det blir bare en haug med flis igjen av stubben etter vi har vært på plassen

Vi garanterer deg en profesjonell og kvalitetsmessig tjeneste som vil gi deg et pent og ryddig resultat. Våre kunder kan også få hjelp med å fylle på jord og så gressfrø etter fresingen hvis du ønsker det. Du får konkurransedyktige priser og god kundeservice, og vi er alltid tilgjengelige for spørsmål og råd.

Vi kommer frem dem aller fleste steder
Trapper er ingen hindring

Send en forespørsel her !

Ikke la stubbene ødelegge hagen din lenger. Bestill stubbefresing i dag og få et flott utemiljø!