Se hvor enkelt det er å leie og bruke flishugger fra dahlservice.no

Del denne posten:

Det er enkelt både å leie og bruke flishugger fra dahlservice.no

Det er enkelt å bruke flishuggeren Forst ST6

Våren nærmer seg og tiden for hagearbeid er her. Har du lyst til å gjøre hagearbeidet enklere med en flishugger, men er litt usikker på hvordan den fungerer ?

Bruksområder til flishugger

En flishugger benyttes for å kverne opp kvist, busker og trær til treflis. Skal du felle et tre i hagen eller beskjære en hekk blir det ofte mye kvist som må kjøres bort. Er du så heldig og ha egen henger så blir det ofte mange turer tur/retur avfallsdeponiet med kvist og kvast for å få ryddet opp. Leier du en flishugger isteden så kverner du opp alt dette til flis som kan benyttes i skråninger, blomsterbed og andre områder i hagen. Det blir mindre volum og du slipper å frakte noe vekk, noe som igjen gjør at du sparer tid.

Denne videoen viser deg hvor enkelt det er.

Vi har laget en liten video der vi viser hvor enkelt det er å bruke flishuggeren fra dahlservice.no. Dette er en maskin som dem aller fleste kan bruke uten store problemer.

Hvordan bruke flishugger fra dahlservice.no

Har du ikke hengerfeste ?

Om du ikke har bil med hengerfeste eller ingen bil er ikke det noe problem. Vi kan kjøre ut flishuggeren til deg, der du trenger den. Uansett om det er hjemme i hagen eller ute på hytta, vi plasserer maskinen der du vil ha den. Og når du er ferdig med jobben kommer vi og henter den igjen for deg. Det er enkelt og leie maskiner og utstyr fra dahlservice.no

Utleie maskiner

Vi har mer enn bare flishugger på vårt utleie lager. Hos oss kan du leie alt fra gravemaskin, grill, motorsag og lyd anlegg. Gå inn på våre utleie sider og se på alt det flotte utstyret du kan leie av oss.