Utleie av gravemaskin og annet utstyr

Del denne posten:

På våre utleie sider kan du enkelt leie maskiner og utstyr for å få ferdig årets hage prosjekt. Det er fortsatt tid til å få gjort ferdig gravearbeidet på tomta før vinteren kommer. Ta kontakt med oss nå og reserver utstyret du trenger.

Vi kjører maskin hjem til deg

Vi kan kjøre ut og hente utstyret du har behov for å leie. Direkte hjem til deg eller til hytta om du har behov for det.

Her har vi lastet opp beltegraver med 3skuffer klar for utkjøring til kunde som har vært inne på våre utleie sider og booket.

Utleie butikken vår

Det er raskt og enkelt og reservere utstyr på våre utleie sider. Her kan du velge tidspunkt du ønsker og leie, om du ønsker at vi skal kjøre ut utstyret til deg og legge til tilleggsutstyr om du har behov for det. Prisen kommer opp med engang så du vet hva det koster.

Om du har utstyret og bare trenger henger og flytte det med kan vi hjelpe deg. Vi har flere forskjellige hengere. Både vanlig planhenger, maskinhenger, tipphenger, varehenger og skaphengere for utleie.

Her er vår flotte 3 akslede henger med kjørerampe, tipp, vinsj i front og innvendige mål på 6,2 x 2,1m som du finner på våre web sider.

Vi har også mindre utstyr for hage og hjem

Trenger du høyttryksspyler, motorsag, aggregat, hekksaks eller et lyd anlegg til høstens fest så finner du dette også på våre web sider.

Som du ser så kan vi tilby et stort spekter av utstyr for utleie. Om det er noe du ikke finner på våre sider som du trenger og leie er det bare og ta kontakt. Vi har ikke rukket og legge ut alt av utstyr. Vi kan blant annet tilby et av dem råere PA lyd anleggene du kan leie til en meget konkurranse dyktig pris.